Skip to content
Yoga

Yoga

kinderyoga: Baby yoga lessen

Baby yoga (vanaf 3 maanden tot 1 jaar)

Samen bewegen, ontdekken en ontspannen. Wanneer je moeder geworden bent, komt er veel op je af. Je lichaam heeft een baby gedragen en een fantastische prestatie geleverd. Weer even in alle rust voelen hoe het met je is, daar is ook ruimte voor in de les. Yoga met je baby een combinatie van: aanraken, vasthouden en bewegen. Het zorgt voor een stimulans voor alle zintuigen. Aanraken alleen al verbetert de werking van de lichaamsfuncties. Baby’s zijn bovendien volop bezig om hun eigen lichaam te ontdekken en yoga met je baby sluit daar goed op aan. Ze leren positief met stress om te gaan en om zich te ontspannen. Als je regelmatig met je baby yoga doet, versterk je ook je eigen spieren en het heeft een positief effect op de hormoonspiegel.
Gun jij jezelf dit moment, geef je dan nu op >>>

Peuteryoga (vanaf 2 tot 4 jaar)

Samen bewegen, ontdekken, zingen, dansen, masseren en ontspannen. Peuters zijn volop de wereld aan het ontdekken en ieder doet dat op zijn of haar eigen manier. De yogalessen voor peuters zijn speels opgebouwd rondom wisselende thema’s. Denk aan de dierentuin, sprookjes, de boerderij en de seizoenen. Vliegen als een papagaai, trompetteren als een olifant, zingen met de eekhoorn, fladderen als een vlinder…. Ga jij ook mee op avontuur?
Klik op deze knop als je het avontuur aan wilt gaan >>>

Kinderyoga: Peuteryoga lessen
kinderyoga: Wobbelyoga lessen, workhop voor kinderen

Wobbelyoga (4 t/m 7 jaar)

De wobbel is een balansboard die op een speelse wijze het lichaamsbewustzijn vergroot en creativiteit, balans en kracht stimuleert. De ritmische bewegingen op de wobbel brengen rust in het hoofd en lijf. De lessen hebben wisselende thema’s, maar vaak in harmonie met de seizoenen. De dierenwereld en sprookjes sluiten hier ook heel mooi bij aan. In de lessen worden ook spelenderwijs ademhalingsoefeningen, korte meditaties en onderling masseren verwerkt. Yoga op de wobbel is een unieke ervaring!
Wil je ook meewobbelen, klik dan hier >>>

Ouder & kindyoga (vanaf groep 3 t/m groep 7)

In deze drukke samenleving hebben steeds meer mensen behoefte aan een (terugkerend) rustmoment. Ervaringen en onderzoeken hebben uitgewezen dat er bij kinderen meer rust, ontspanning, zelfwaardering, concentratie en zelfvertrouwen ontstaan door het volgen van yogalessen. Om dit samen met je kind of kleinkind te ervaren is extra waardevol. Even ongestoord een uurtje in volle aandacht ‘zijn’ met elkaar. Dit zijn losse lessen die je per keer kunt boeken.
Doe mee en start je weekend relaxed >>>

kinderyoga: Ouder en kind yoga lessen Utrecht