Skip to content

Human Design

Wat is Human Design?

Human Design is een blauwdruk van jouw energiesysteem. Deze blauwdruk wordt gemaakt op basis van jouw geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd. Het Human Design systeem is een mix van verschillende esoterische en reguliere wetenschappen, zoals de astrologie, I Tjing, Kaballa, Kwantumfysica, biochemie en genetica.

Wat kun je met jouw blauwdruk?

Het is een mooie tool om in te zetten bij zelfontwikkeling. Het geeft onder andere inzicht in hoe jouw energie werkt, hoe jij het beste keuzes kunt maken, wat jouw bestemming is in dit leven en waar je talenten liggen. Deze tool mag zeker niet ontbreken in jouw toolbox.

Wat bracht het mij?

Het bracht mij meer inzicht, waardoor er ruimte ontstond om mezelf te mogen (her)ontdekken, de verbinding met mezelf te herstellen/helen en tot diepere inzichten te komen.

Basic blueprint plus gesprekssessie

Er zijn verschillende websites waarop jij (gratis) jouw gegevens in kunt vullen om erachter te komen wat jouw Human Design chart is, maar wat betekenen die cijfers, centra, lijnen en termen? Daar kan ik jou bij helpen! Deze basics ga ik voor jou uitwerken in een mooi verslag, waarin ik jou stap voor stap meeneem. 

De onderwerpen die aan bod komen zijn: jouw type, strategie, innerlijke autoriteit, definitie, profiel, incarnatiekruis, positief kenmerk en het niet-zelf thema. Uitleg over jouw poorten en kanalen in de verschillende energiecentra. 

Als BONUS krijg je ook jouw verteringstype, sense, zintuig, motivatie, perspectief en omgeving toegelicht.

Wanneer jouw blueprint is uitgewerkt plannen we een (online) gesprekssessie in van ongeveer anderhalf uur en ontvang jij het verslag in je mailbox. 

Basic blueprint voor iemand anders

Ik kan de blueprint ook uitwerken voor jouw kind(eren), partner, vriendin of een andere familielid. Wanneer je meerdere blueprints wilt laten uitwerken, krijg je korting. 

Meer informatie over de blueprint en de kosten? Stuur dan even een mailtje of DM me via Instagram.