Skip to content

Chill in winter e-book

Download hier je gratis e-book

⁎ 34 pagina’s vol met relaxte ideeën voor het hele gezin.

Het e-book is gevuld met fijne verbindende winterse activiteiten voor het hele gezin, zoals: wichtelen, hartenwensen, journalpages, beschrijving om zelf geurstokjes te maken, lichtpuntjes, kleurplaten en nog veel meer.

Vrolijk, creatief, blij & verwarmend.

⁎ Als je het e-book download kom je ook in mijn mailinglist, supertof toch! Je ontvangt ongeveer 4 x per jaar een e-mail met informatie over de lessen en workshops die ik aanbied. 

Ik heb veel tijd en liefde in het e-book gestopt & ik hoop dat je ervan gaat genieten of dat je ervan hebt genoten. Hieronder zie je een button met donatie mogelijkheid, ook achteraf nog te gebruiken. Niet verplicht, maar wel super gewaardeerd! 

Chill in winter e-book
“Het winterboek biedt de kinderyogadocent veel originele inspiratie om rondom het thema winter de yogalessen voor kinderen vorm te geven. Binnen de opleiding Yoga in de Kinderopvang van de Kinderyoga Academie is het ebook ook zeer bruikbaar voor leidsters in de kinderopvang of op de buitenschoolse opvang doordat het ebook toegankelijk is geschreven met duidelijke instructies. De ideeën zijn origineel en veelzijdig. Bedankt voor de mooie inspiratie.” Helen Purperhart 
 

“Echt een heel uitgebreid e-book. Het ziet er ook heel knus en gezellig uit. Leuk om mee aan de slag te gaan met de kids. Er zitten allerlei soorten ideeën in, zoals thee maken en geuren, ideeën voor rustig aan de keukentafel en voor buiten en ook interessante leerzame informatie en tips, echt zo uitgebreid, en ook met leuke bijlagen om o.a. te gaan tekenen en gebruiken bij de andere ideeën. Gr Babette